Openingstijden

Belangrijk bericht

De koibar is in opbouw en dus nog niet geopend, maar wel tot uw dienst

WIE KOI WIL KOMEN TELLEN, MOET VOORAF EVEN MAILEN OF BELLEN

Momenteel kunnen we nog niet spreken over concrete openingstijden, aangezien de bouw van De Koibar (Kraaistraat 3 3454 Rummen) voorlopig nog toekomstmuziek is. Het voorontwerp ligt op tafel en wordt weldra ingediend op de dienst stedenbouw van onze gemeente, maar vermoedelijk zal het idee zoals ik dat voor ogen heb pas ten vroegste binnen anderhalf jaar gerealiseerd raken.

Ik kan me echter niet langer bedwingen en zie de introductie van deze website als het prille begin van iets moois dat beetje bij beetje verder uitgebouwd zal worden. Ik sta letterlijk en figuurlijk te popelen om van start te gaan met de verkoop van koi. Ik wil mijn passie nu reeds kunnen delen met andere koiliefhebbers en niet nog langer hoeven te wachten.

Daarom zal ik vanaf heden, naast mijn zelfstandig hoofdberoep, geïnteresseerden ontvangen in onze achtertuin (Kraaistraat 1 C 3454 Rummen). Ons gezin offert daarvoor een klein stukje privéleven op, maar dat hoeft geen probleem te zijn, mits het tijdig vastleggen van een afspraak.

Voorlopig geen vaste openingsuren, geen bureeltje voor overleg en geen koibar (al is er naast onze privévijvers een leuke overdekte zitgelegenheid waar een drankje geschonken kan worden). Wel twee prachtige vijvers (40 m³ + 50 m³) en heel wat wonderlijke koi om van te genieten.

Momenteel verkoop ik noch voeder noch materialen (dat is pas voor later), maar ik wil wel mijn persoonlijke koi-ervaringen en -verhalen met jullie delen. Ook voor eerlijk (onafhankelijk) advies inzake de koihobby en het tonen van mijn huidige vijversystemen en filtertechnieken kan je hier terecht.

Voor de nieuwsgierigen onder jullie; eenmaal De Koibar effectief een feit zal zijn, zal er vrije toegang voorzien worden tijdens de openingstijden. Iedereen is dan van harte welkom van begin maart tot en met eind oktober; op vrijdag, zaterdag en zondag van 14 tot en met 18 uur. Koi bezichtigen op andere momenten blijft uiteraard ook mogelijk mits bevestiging van afspraak.

Hopelijk tot gauw ...

Pieter