Koi Aanbod

De koibar heeft diverse varianten Japanse koi in haar aanbod

Klein, groot, eenkleurig, bontgekleurd, budgetvriendelijk, prijzig, ...

Onderaan deze pagina kan je onze mooie collectie koi bewonderen. Maar eerst een woordje uitleg daarbij.

Bij het selecteren van onze koi hebben we oog voor details en focussen we op bouw, huidkwaliteit en algemeen goede impressie. We doen niet aan massa-aankoop om prijzen te drukken, aangezien we kwaliteit veel hoger in het vaandel dragen dan kwantiteit. We kopen enkel koi aan waar we zelf in geloven en maken niemand blaasjes wijs. Indien u een bijzondere koi wil toevoegen aan uw collectie en u vindt die niet op onze website, dan gaan we met plezier samen met u op zoek naar dat ene hele specifieke prijsbeestje. De beste exemplaren kopen we aan bij gerenommeerde kwekers zoals Momotaro Koi Farm en Sakai Fish Farm en anderen. Maar ook Dainichi Koi Farm, Matsue Koi Farm, Marudo Koi Farm en andere kwekers leveren ons kwaliteitsvolle koi.

Voor Go Sanke ben je bij ons aan het juiste adres. Hieronder classificeren we het gouden trio Kohaku, Sanke en Showa. Deze drie soorten worden door velen beschouwd als de upper-class van de koivijver en zijn dus zeer gegeerd.

Maar ook hebben we zeer mooie koi in verkoop die niet tot de groep Go Sanke behoren. Dat kunnen meerkleurige koi zijn, zoals de Goshiki, Kujaku en dergelijke, maar ook eenkleurige reuzen, zoals de Chagoi en andere groeikanonnen. Vaak gaat het om de lievelingetjes van vrouwen, omdat ze sneller handtam raken.

Soms hebben we, om welke reden dan ook, koi in de aanbieding die verlaagd zijn in prijs. Als je je slag wil slaan en wat eurootjes wil besparen, moet je deze thans mooie koi zeker en vast een blik gunnen. Er staat dan in het paars ‘promo’ op de desbetreffende koifiches.

Als koi verkocht zijn, krijgen we het niet over ons hart om hun fiche te deleten. Het zou zonde zijn, moesten ze van onze webpagina verdwijnen, want er simpelweg nog maar naar kijken, is genieten. Dat pleziertje willen we jullie niet ontnemen. Koi die niet meer beschikbaar zijn, krijgen een rood label ‘verkocht’ links bovenaan hun foto.

Very high quality koi kan je ook vinden bij ons. In die categorie classificeren we enkel en alleen de absolute toppers. Deze prijsbeesten komen met een groot prijskaartje en zijn helaas niet geschikt voor ieders portefeuille. Maar geen nood; hen bewonderen, zonder meer, kost geen cent, dus zeker doen. Die uitzonderlijke enkelingen krijgen een groen etiket bij hun profiel en worden ‘VHQ’ genaamd.