De Kohaku was een van de eerste koisoorten met twee verschillende kleuren; wit, wat men shiroji noemt, en dieprood of oranjerood, wat beni heet. Een goede Kohaku heeft een spierwitte ondergrond met daarop een rood patroon. Dat patroon moet mooi egaal van kleur en netjes afgelijnd zijn. Bij voorkeur verspreidt de tekening zich gebalanceerd over het gehele lijf, maar over smaken valt niet te twisten. Dus een Kohaku met enkel een rode bol op de kop en voor de rest volledig wit, een Tancho Kohaku, is zeker ook prachtig.

Kohaku 20210031

20210031

Kohaku

Sakai FF

VERKOCHT

Bekijken
Kohaku 20210040

20210040

Kohaku

Dainichi

VERKOCHT

Bekijken
Kohaku 20210041

20210041

Kohaku

Dainichi

VERKOCHT

Bekijken
Ginrin Kohaku 20220008

20220008

Ginrin Kohaku

Ogata

VERKOCHT

Bekijken
Ginrin Kohaku 20220009

20220009

Ginrin Kohaku

Ogata

VERKOCHT

Bekijken
Ginrin Kohaku 20220011

20220011

Ginrin Kohaku

Ogata

VERKOCHT

Bekijken
Kohaku 20220014

20220014

Kohaku

Ogata

VERKOCHT

Bekijken
Kohaku 20220016

20220016

Kohaku

Ogata

VERKOCHT

Bekijken